Витацептин – мощният антиоксидант, от който имаме нужда

витацептин антиоксидант онлайн аптека

Какво представлява витацептинът и защо е толкова важен за нашето здраве.

Много хора смятат антиоксидантите, съдържащи се в храните, единствено за средство, помагащо да запазят по-дълго кожата си млада. Истината обаче е, че ролята им далеч надхвърля само естетическата функция.

Освен че осигуряват защита против поява на бръчки, антиоксидантите укрепват имунитета, защитават от сърдечни заболявания, рак и други.

Можем да си ги набавим от естествени източници, които са храни като броколи, спанак, боровинки, ягоди, орехи, овесени ядки.

Има обаче и други начини да бъдат осигурени за организма и той е чрез приема на хранителни добавки.

Добавки с антиоксидантни свойства

Приемането на антиоксиданти подпомага организма да се пребори със свободните радикали. Отчитайки връзката между детокс и антиоксиданти, всички експерти са на мнение, че осигуряването на антиоксиданти под формата на таблетки, капсули и др. със сигурност укрепва имунната система, може да осигури хормонален баланс, да нормализира холестерола и да забави стареенето на клетките.

Едни от най-популярните антиоксиданти, достъпни във всяка онлайн аптека, са кверцетин, спирулина, ресвератрол, витацептин, акай бери и още подобни.

Въпреки че от десетки храни можем да си набавим антиоксиданти, често се оказва така, че те не са в достатъчна наличност. Освен това, отделни молекулни съединения като каротеноидите, витамини С и Е, селенът и др. постигат максимална ефективност, когато действат съвместно. Един от тези комбинирани продукти е хранителната добавка витацептин.

За какво помага?

Тази добавка е един от най-мощните антиоксиданти и е 100% натурален продукт. В съдържанието ѝ, освен витамин С, има сухи екстракти от Ирезине целозия – градинско цвете и Петиверия алиацеа – билки, които имат способността да преустановят  действието на свободните радикали, а заедно с това и да изведат от организма токсините.

Интересувайки се от продукта, може би ще ви направи впечатление изключително достъпната за витацептин цена, като имате предвид колко много са ползите от приема му:

  • Помага да се блокират успешно всички химични реакции, благодарение на които става образуването на свободни радикали на ниво клетка;
  • Съдейства за протичане на естествените функции, характерни за неспецифичната имунна защита;
  • Оказва положително влияние за образуването на антитела, за да може имунната система да изпълнява защитните си функции;
  • Повлиява благоприятно върху цялостното здраве на простатата и нормалните ѝ функции;
  • Положително е действието му върху ставите;
  • Подкрепя работата на дихателната система, което е важно особено за пушачите;
  • Съдейства хормоналният баланс в организма да бъде поддържан във физиологични норми.

Много онколози твърдят, че добавката е продукт, който може да бъде безопасно използван по време на химиотерапевтични сесии. Допринася за бързата и ефективна детоксикация в хода на заболяването, когато организмът е блокиран от голямо количество токсини. Изследванията показват, че двете биологично активни съставки в него притежават силни антитуморни свойства.

Както тази добавка, така и всички останали, в никакъв случай не могат да заместят едно разнообразно и пълноценно хранене. Ако се спазва дневната норма за прием, антиоксидантите не могат да навредят, затова трябва да се взимат предвид препоръките на специалистите в областта.

Приети под формата на добавки, закупени от онлайн аптека, на която можете да се доверите, антиоксидантите могат да подействат ефективно срещу редица неблагоприятни фактори и да повишат изцяло жизнения тонус на организма.

Може също да погледнете

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Може да използвате HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>