Остеомуув – супер грижа за вашите стави

мъж с болка в ставите на който му се препоръчва остеомуув

Ставите – онези така нужни ни помощници за пълноценно и безболезнено движение. Нашите стави ежедневно са подложени на голямо натоварване, без значение дали сме активни, или не. Във всеки един момент една или няколко, а може и повечето, от нашите стави са ангажирани в някакъв вид дейност. Това води до естествена преумора. Съществува, разбира се, и естествен процес на лека до умерена дегенерация на самия ставен хрущял, която настъпва с изминаването на годините, поради спецификите на процесите, протичащи в организма. В такива ситуации могат да настъпят проблеми като болка, възпаления, ограничаване на движението, дегенеративни състояния, дори остеоартрит и други дегенеративни процеси. В помощ за грижата за ставите идва Остеомуув.

 Какво е Остеомуув?

 Хранителна добавка, която съдържа противовъзпалителни, антиоксидантни, регенериращи, възстановяващи и подхранващи ставния хрущял вещества.

Сред тях са и

  • хондроитин сулфат,

  • и колаген тип II, които съдействат за цялостното състояние на вашите стави.

Има няколко действия. Осигурява антиоксидантна дейност, като така защитава тялото ни от вредите, нанасяни от свободните радикали. Съдейства за намаляване на възпалението, което е особено ценно при хронични възпалителни състояния, свързвани с проблеми в ставите и хрущялната тъкан. Има подхранващи ставите съставки. Цялостният ефект е насочен към облекчаването на болката и поддържането на ставите в оптимално състояние.

Съчетава редица полезни вещества, които са с растителен или животински произход, подбрани заради ползотворните им влияния върху тъканите в човешкия организъм. С добавения колаген се улеснява работата на хрущялната тъкан, която изгражда ставите. За хроничните възпалителни процеси, които се характеризират и с по-високо болково състояние, са добавени противовъзпалителни съставки от естествен произход. Включени са иновативни формули за борба с възпалението, което често пъти е в основата на болковите синдроми. Естествените колагени намаляват износването на хрущялната тъкан на ставите, като по този начин ги поддържат в оптимално състояние колкото е възможно по-дълго. Полезни са и при дегенеративни процеси, при които ставите страдат от скованост, схващане, болка, ограничение на движенията и многоогнищно засягане на няколко стави.

възрастен мъж с болки в ставите

За кого е подходящ?

Една от групите, за които е подходяща тази хранителна добавка, са по-възрастните хора, при които преобладават процесите на ставна и костна дегенерация. Особено онези, които страдат от хронични болки и скованост по ставите.

Освен това е препоръчан и за професионални или любители спортисти, които практикуват спортове със значително силово натоварване. Препоръката за тези групи се прави, тъй като силните натоварвания увеличават риска от износване на ставите, което може да доведе до ранни и значими проблеми. Профилактичният прием на вещества, подхранващи ставите, може да намали тази опасност.

Същото важи и за хора, чиято професия или стил на живот ежедневно ги подлагат на интензивен физически труд. При тях също е полезно да се осигури предпазване на ставите от твърде ранно и твърде интензивно износване.

Остеомуув: прием

Остеомуув 240 (цена) се препоръчва за прием по две таблетки на ден с храна. Приема се над един месец, като ефекти се забелязват още от седмия ден. Не се препоръчва за деца, бременни и кърмещи жени.

Може също да погледнете

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Може да използвате HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>